Knarvik barneskule og fleirbrukshall

Framdrift og nabokontakt

3 april

Overlevert!

avatar

Kristina Folkedal

Ingen kommentarer

Mandag overtok Lindås kommune Knarvik barneskule og Knarvik Arena, litt over 17 måneder etter første spadetak.

Prosjektet begynte med samspill tilbake i 2016, hvor vi fikk bearbeide prosjektet sammen med byggherre og brukere. Deretter gikk vi over i en totalentreprise for gjennomføringsfasen, med spadetak halveis ut i oktober 2017.  Prosjektet har hatt fokus på HMS, og har ikke hatt fraværsskader. Gode løsninger og kvalitet har også vært i fokus. Prosjektet skulle utføres som lavenergibygg og tilfredsstille energimerke B. Ved endt bygging har vi oppnådd energimerke A for både skole og idrettsdel. Dette særlig takket være flinke fagfolk som resulterte i svært godt resultat ved tetthetsmåling, hvor vi har 0,23 luftutvekslinger per time, som er under kravet til passivhus.

Minutter etter vi fjernet byggeplassgjerdene på mandag dukket de første besøkende opp, og det har vært jevn strøm siden. Det er kjekt å se at det er så stor interesse for prosjektet.

Personlig er jeg veldig stolt av alt det gode arbeidet alle involverte har lagt ned i dette prosjektet, og svært takknemlig for muligheten til å få jobbe med Lindås kommune som utelukkende har vært positive og løsningsorienterte fra dag én.

Nå håper vi det nye bygget vil bli arena for mye læring og aktivitet og et positivt tilskudd til nærmiljøet i mange år framover!

Tusen takk for oss!

 

Hilsen

Kristina, Prosjektleder

Leave a comment

(Required)

(Required, will not be published)