Knarvik barneskule og fleirbrukshall

Framdrift og nabokontakt

5 februar

Ferdigstilling og innregulering

avatar

Kristina Folkedal

Ingen kommentarer

15 måneder er gått siden vi satte spaden i jorden. På prosjektet er store deler nå ferdigstilt. Det monteres ruter i klatreveggen, noe sportsutstyr, taktilmerking og lister. Tekniske fag har begynt sin testing og innreguleringsfase, som vil gå fram mot overlevering. Noen kalde dager med snø har satt litt stopper for asfaltering og støp utvendig, men øvrige utomhusarbeider fortsetter.

Etterhver som fag ferdigstiller sine aktiviteter vil vi nå også jobbe mot å rigge ned brakkeriggen vår, slik at anleggsgartner kan ferdigstille skolens parkeringsplass. Vi vil være synlige på plassen enda en stund, men i mindre grad enn det vi har vært fram til nå. Anleggsgartner sine arbeider i øst og sør er de som vil være mest synlige i det daglige. Disse arbeidene vil pågå utover våren.

 

Ønsker alle en fin uke!

Kristina, prosjektleder

Inngangssone med heis og trapperom til venstre

Amfi

Hjerterommet. I bakkant ser man kantine og K&H Trearbeid

Messanin bak amfi i Hjerterommet. Interiørarkitekt har sammen med skolen og fotograf funnet eldre bilder fra Knarvik som er trykket på akustikkdempende plater.

Bibliotek

Auditorium

Trimsal med foldevegg slik at sal kan deles i to

Læringssenteret

Stellerom

Korridor ved garderober i Knarvik Arena

Vaktrom i Knarvik Arena

Klatrevegg klar for rutesetting

Knarvik Arena

 

Leave a comment

(Required)

(Required, will not be published)