Knarvik barneskule og fleirbrukshall

Framdrift og nabokontakt

1 oktober

Ett år er gått!

avatar

Kristina Folkedal

Ingen kommentarer

Temperaturen synker og vann har vi fått rikelig av i det siste. Det er blitt høst igjen, og snart er det ett år siden vi påbegynte arbeidet med å bygge nye Knarvik barneskole og Knarvik Arena. Innenfor byggegjerdet er aktivitetsnivået høyt. Arbeider med blant annet foringer, dører og gulvbelegg pågår i skoledelen, mens det jobbes med innvendige vegger, tekniske føringer og maling i Hjerterommet og administrasjonsdelen. I idrettsdelen er gulv nå støpt, det arbeides med ventilasjonsaggregat, vegger i garderober og klargjøring for tekniske føringer. Ute jobbes det i skolegården med ballbane, gjerder og granittamfi.

 

Kristina, prosjektleder.

Dørene til skoledelen er på plass

Fargerike dører

Utsikt over skoleplassen fra trappehus i skoledelen

Trapp opp til klasserom i 2.etg

Gulvbelegg på toalett i skoledel.

Himlingsarbeider i korridor

Arbeid med tekniske føringer over himling i korridor

Gulv i flerbrukshallen er støpt

Granittamfi og ramper er på plass i skolegården

Leave a comment

(Required)

(Required, will not be published)